(VIDEO) MECANICUL CARE A PRODUS ACCIDENTUL DE LA ROȘIORI, REȚINUT ȘI APOI PUS SUB CONTROL JUDICIAR

Mecanicul trenului de călători care a lovit o garnitură de marfă în gara din Roșiori de Vede, luni dimineața, a fost reținut de polițiști. Instanța a decis, însă, eliberarea acestuia și a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Luni dimineața, trenul accelerat care circula pe ruta Arad – București Nord a depășit semnalul oprire și a ajuns din urmă un tren de marfă care transporta mașini pe care ulterior, l-a lovit violent. Impactul a provocat deraierea ultimelor trei vagoane ale marfarului. 12 persoane au fost rănite în urma impactului, patru dintre ele fiind transportat la spital. De asemenea, opt călători au primit îngrijiri la locul incidentului și nu au avut nevoie să fie transportate la spital. În urma anchetei desfășurate, vinovat de accident este mecanicul trenului accelerat. Acesta nu a oprit la semnalul oprire, iar acum, va plăti pentru cele întâmplate.

Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Filiași. El a fost acuzat de neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu sau îndeplinirea defectuoasă a acestora, precum și de vătămare corporală din culpă.

Articole similare

Share