(VIDEO) ADRIAN TĂNASE, NOUL PREȘEDINTE AL ORGANIZAȚIEI TSD ALEXANDRIA

Tinerii social-democrați din Alexandria și-au ales noua structură de conducere. Adrian Tănase este noul președinte al TSD Teleorman. Alegerile nu s-au realizat după șablonul consacrat pentru că s-a hotărât să fie adoptată o manieră inedită de alegere a noii structuri. Mai precis, ca să acceadă pe funcția dorită aceștia au luat parte la un concurs de proiecte care a vizat atât viața tinerilor, cât și cea a întregii comunități.

TSD Alexandria, organizație condusă până acum de consilierul local Valentin Chiran, și-a desemnat, joi, noul lider. Adrian Tănase este astfel noul președinte al TSD Alexandria, care s-a impus cu un număr mare de voturi în fața celorlalți candidați.

Prezenți la eveniment, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin și viceprimarul Augustin Ioan au avut și un mesaj pentru tinerii social-democrați.

Și senatorul PSD, Dănuț Cristescu, a avut un mesaj de încurajare pentru tinerii social-democrați, care acum, se află la început de drum.

Anul acesta, alegerile pentru conducerea TSD Alexandria nu s-au realizat după obișnuitul șablon. S-a hotărât să fie adoptată o manieră inedită de alegere a noii structuri. Pentru a obține funcția dorită, candidații s-au înscris la un concurs de proiecte care a vizat atât viața tinerilor, cât și cea a întregii comunități.

Articole similare

Share