(VIDEO) PSD PLECA DIN GUVERN DACĂ NU SE PLAFONA PREȚUL LA ENERGIE

PSD ar fi ieșit de la guvernare dacă nu s-ar fi plafonat prețul energie. Declarația a fost făcută de președintele social democraților la Alexandria, acolo unde a participat la alegerile pentru organizația județeană Teleorman. Marcel Ciolacu a fost însoțit de mai mulți miniștrii: Sorin Grindeanu, Adrian Câciu, Petre Daea, Gabriela Firea, dar și de secretarul general al partidului, Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu nu dorea ca partidul să iasă de la guvernare, însă dacă problema prețurilor din  energie nu se rezolva, social democrații erau deciși să plece de la Palatul Victoria.

MARCEL CIOLACU, PREȘEDINTE PSD:

“Am avut o linie roșie clară și nu am zis-o niciodată în public în cee ace privește situația din energie. Toată lumea ajunsese la un moment în care nu mai putea accepta ceea ce se intampla cu pretul la energie. Am venit cu o solutie, am găsit numitorul comun cu primul ministru al romaniei si am rezolvat problema energie pe urmatorii 2 ani”

Ciolacu este convins că și după această perioadă de doi ani PSD va avea un proiect pentru dezvoltarea capacităților de producție pentru ca prețul să poată fi susținut în continuare.  Sunt vești bune și pentru pensionari:

MARCEL CIOLACU, PREȘEDINTE PSD

„S-a hotărât , împreună cu ministrul de finanțe, ca anvelopa de mărire a pensiilor să fie la 15 procente , dar asta nu înseamnă că noi vom accepta ca punctul de pensie să se mărească cu 15 procente la fel la toată lumea, este total incorect mai ales pe perioada în care trecem cu toții”

Declarațiile lui Marcel Ciolacu au fost făcute la Conferința Județeană Teleorman a PSD, acolo unde liderul social democraților a fost însoțit de patru miniștrii și de secretarul general al partidului.

Articole similare

Share