(VIDEO) ADRIAN GÂDEA A CÂȘTIGAT UN NOU MANDAT ÎN FRUNTEA SOCIAL DEMOCRAȚILOR TELEORMĂNENI

Adrian Gâdea a fost reales în fruntea organizației PSD Teleorman, în urma votului unanim al delegaților prezenți la Conferința județeană. Acesta și-a adjudecat un nou mandat în prezența președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a felicitat echipa PSD Teleorman și pe cei doi lideri Adrian Gâdea și Victor Drăgușin. La conferința PSD de la Alexandria au participat peste 400 de membri ai partidului din județ, printre care și primarii orașelor, municipiilor și comunelor din Teleorman, unde PSD a câștigat la alegerile din 2020.

Adrian Gâdea a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Teleorman și a reușit să îi convingă pe toți cei 400 de delegați prezenți la Conferința județeană a partidului să îi acorde încă un vot de încredere.

Adrian Gâdea va fi ajutat de prim-vicepreședintele Victor Drăgușin, ales membru în noul birou executiv al PSD Teleorman.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost alături de echipa teleormăneană.

La conferința PSD de la Alexandria au participat peste 400 de membri ai partidului din județ, printre care și primarii orașelor, municipiilor și comunelor din Teleorman, unde PSD a câștigat la alegerile din 2020.

Articole similare

Share