(VIDEO) MARIUS NISTOR A EXPUS BUCURIA CULORILOR LA MUZEUL JUDEȚEAN

Culorile Bucuriei pe simezele Muzeului Judetean Teleorman. Expozitia artistului Marius Nistor încântă ochiul privitorului prin culoare si vivacitate, acum, la un inceput de toamna care ar urma sa îmbrace natura în culorile aramii. Expoziția este deschisă publicului până pe 23 septembrie. 

Artistul Marius Nistor, autor a numeroase expozitii în țară, dar și în străinătate a contemplat bucuria culorilor în expoziția cu același nume, deschisă la Muzeul Județean din Alexandria. Formată din 30 de lucrări, elaborate în cei doi ani de pandemie, artistul alexăndrinean s-a inspirat din lumea florală, dar și din peisajele pădurii Vedea, considerată de artist, simbol al rădăcinilor și al continuității noastre pe aceste meleaguri. Artistul teleormănean este fiul cunoscutului decorator Gheorghe Nistor, câștigător a numeroase premii speciale la concursuri de vitrine la nivel județean și national.

Discutănd cu artistul despre artă și impactul acesteia asupra tinerilor, Marius Nistor ne-a povestit fragmente din amintirile sale și i-a invitat atât pe elevi, cât și pe profesori să vină să viziteze expoziția.

“Bucuria culorilor”, expoziția artistului alexăndrean, Marius Nistor, va rămâne deschisă publicului până pe data de 23 septembrie, atât pentru vizite , cât și pentru achiziționări de tablouri.

Articole similare

Share