(VIDEO) NOUL AN ȘCOLAR A DEBUTAT CU DREPTUL ÎN ALEXANDRIA

Clopoțelul a sunat astăzi pentru cei aproximativ 40.000 de elevi din județul Teleorman. Curțile școlilor și liceelor din Alexandria au fost pline de elevi și părinți, care au așteptat cu nerăbdare începerea anului școlar. Alături de ei s-au aflat și oficialitățile teleormănene, care le-au urat tuturor un început de școală cât mai plăcut.

Încă de la primele ore ale dimineții curțile unităților școlare din Alexandria au fost pline, semn că nou an școlar a debutat cu dreptul. Fie că sunt în clasa 0 sau la gimnazială, elevii au avut emoții.

Pe lângă dascăli, părinți și bunici, alături de elevi au fost și reprezentanții Inspectoratului Școlar, care le-au transmis celor prezenți gânduri bune la început de an școlar.

Dacă la școlile generale festivitățile de deschidere a noului an școlar au durat puțin, la liceu lucrurile au stat altfel. Au avut loc și programe artistice.

Cu toate astea, ca și cei care au intrat în clasa 0, elevii claselor a 9a au avut emoții.

Pentru a scăpa mai repede de emoții, elevii care au început clasa a IX-A, au primit mesaje de bun venit din partea directorilor.

Alături de cadrele dicatice au fost si autoritățile locale.

Pe lângă autoritățile locale, la deschiderea anului școlar a fost prezent si prefectul județului, Haralambie Epure.

Articole similare

Share