(VIDEO) PRIMA ZI DE ȘCOALĂ A UMPLUT FLORĂRIILE ȘI PIEȚELE DIN ALEXANDRIA

A fost aglomerație, azi, în florăriile și pieţele din Alexandria, în prima zi de școală. După doi ani de pandemie, au revenit festivităţile de deschidere a anului şcolar. Cu gândul la emoţionanta reîntâlnire cu profesorii, micii şcolari şi părinţii lor au căutat cele mai frumoase buchete pentru cadrele didactice. Prețurile au fost pentru buzunarele tuturor, însă florarii spun că vânzarea este mai mică față de cea din anii trecuți.

La Alexandria, agitația în florării și piețe a început încă de la primele ore ale acestei dimineți. Zeci de elevi însoțiți de adulți au năvălit peste tarabele comercianților, pentru a alege cel mai frumos buchet de flori pentru profesori și învățători, așa cum i-a obișnuit tradiția.

Prețurile buchetelor cu flori au fost pentru buzunarele tuturor.

Comercianții, însă, spun că în comparație cu anii trecuți, vânzarea este mult mai mică. Iar cel mai probabil, până diseară, nu vor reuși să vândă toată marfa pregătită pentru începerea noului an școlar.

Anul acesta, costul unui buchet de flori în prima zi de școală, a atins și câteva sute de lei, în funcție de preferințele clienților.

Articole similare

Share