(VIDEO) A ÎNCEPUT ȘCOALA ȘI LA UNITATEA DE ÎNVĂȚĂMÂNT AFECTATĂ DE FURTUNA DIN LUNA MAI

După mai bine de trei luni de incertitudini și de probleme, școala Numărul 4 din Turnu Măgurele și-a primit, astăzi, elevii. Acoperișul unității de învățământ a fost înlocuit, pe ultima sută de metri, iar sălile de clasă afectate de apa infiltrată în pereți au fost refăcute. Așa se face că elevii școlii au început, astăzi, și ei cursurile, chiar dacă lucrările de refacere nu au fost finalizate în totalitate.

A sunat clopoțelul, astăzi, și pentru cei peste 370 de elevi ai Școlii Numărul 4 din Turnu Măgurele, pentru care, în urmă cu doar câteva săptămâni, debutul anului școlar era cât se poate de incert. Și asta pentru că, la sfârșitul lunii mai, unitatea de învățământ turneană a fost serios avariată de o furtună puternică. Atunci, acoperișul a fost smuls iar sălile de clasă de la etajele superioare au fost inundate. Între timp, însă, lucrările de reabilitare au fost demarate, astfel încât anul școlar să poată începe la timp și fără probleme.

Întorși în clasele proaspăt renovate, elevii școlii nu mai au, acum, decât o grijă – anul acesta să învețe cât mai bine și să obțină note foarte bune.

Școala Numărul 4 din Turnu Măgurele mai are nevoie, acum, de aproximativ 160 de mii de lei pentru finalizarea lucrărilor de renovare, care presupun, în principal, refacerea fațadei clădirii, și ea afectată de furtuna puternică.

Articole similare

Share