(VIDEO) TRANSPORTATORII DE PERSOANE AU ATACAT LICITAȚIA ORGANIZATĂ DE CONSILIUL JUDEȚEAN

Conflict deschis între operatorii de transport persoane din Teleorman și Consiliul Județean. 13 firme au atacat în instanță condițiile de participare la licitația care ar trebui să stabilească companiile de transport care vor deserve rutile județene.

Deschiderea ofertelor pentru licitația de trasee pentru transportul public de persoane se va face în data de 24 august. Adrian Gâdea, președintele C.J. Teleorman, a declarat că au fost obținute toate avizele necesare, inclusiv cel de legalitate de la prefectură.

Nemulțumiți de condițiile impuse de Consiliul Județean, 13 operatori de transport persoane au contestat condițiile de participare la licitație. Într-o adresă transmisă consilierilor județeni, aceștia s-au arătat nemulțumiți de faptul că s-ar impune să investească în crearea unor condiții de transport mai bune sau în achiziționarea unor mașini noi.

Este foarte posibil ca firmele contestatare să nu se prezinte la licitație, iar acest lucru ar putea conduce la anularea ei. În acest caz, licențele societăților care efectuează în acest moment transport de persoane în Teleorman vor fi prelungite până la data de 31 decembrie 2022.

Tot în ședința de astăzi a Consiliului Județean Teleorman a fost aprobată componența Comisiei pentru Protecția Copilului Teleorman.

Articole similare

Share