(VIDEO) TÂNĂRUL DISPĂRUT ÎN DUNĂRE, ÎN CONTINUARE DE NEGĂSIT

Familia lui Robert, tânărul de 18 ani dispărut în Dunăre, așteaptă împietrită și cu durere în suflet ca scafandrii să scoată, din apă, trupul băiatului care, până în acest moment este de negăsit. Încă de la primele ore ale dimineții, salvatorii au reluat căutările. La fața locului au venit și membrii familiei care au povestit că nu este prima dată când fiul lor a venit la scăldat în acea zonă. Autoritățile rămân în continuare pe poziții, în speranța că îl vor găsi pe tânărul înghițit de curenții fluviului Dunărea.

Au trecut aproape 24 de ore de când cei de la ISU Teleorman și ISU Giurgiu au început căutările tânărului înghițit de curenții fluviului Dunărea. Operațiunea a fost întreruptă noaptea trecută, însă azi, de la primele ore ale dimineții, salvatorii au reluat misiunea.

Căutările se desfășoară destul de greoi, având în vedere că nu se cunoaște cu exactitate locul în care adolescentul a dispărut.

Astăzi, la locul căutărilor, a venit și familia care, sfâșiată de durere, a povestit că Robert, copilul dispărut, obișnuia să vină la scăldat, în zona respectivă.

Potrivit apropiaților, ieri după-amiaza, copiii se bălăceau într-o zonă cu apă scăzută și mai greu accesibilă. Din joacă au înaintat în apelele Dunării și au ajuns la apă adâncă. Curenții i-au înghițit imediat pe cei doi. Tânăra ar fi sărit să îl ajute pe băiat, atunci când a văzut că acesta nu știe să înoate, însă a fost și ea trasă de ape. Câțiva pescari bulgari au văzut-o și au scos-o pe fată din Dunăre. Prietenul ei însă, este în continuare de negăsit. Robert era din Zimnicea și împlinise 18 ani în luna februarie. Acum, familia speră ca sscafandrii să îi găsească trupul neînsuflețit pentru a-l putea conduce creștinește pe ultimul drum.

Articole similare

Share