(VIDEO) CSM ALEXANDRIA A PARAFAT AL DOILEA TRANSFER AL IERNII

Fotbaliștii de la CSM Alexandria s-au reunit după vacanța de iarnă și se pregătesc intens pentru a doua parte a sezonului. Cu gândul la promovare, CSM a parafat și două transferuri în perioada de mercato. Vlad Mocioacă și Radu Necșulescu sunt ultimele noutăți din tabăra alexăndrenilor. La capitolul plecări, Ștefan Odoroabă a renunțat la serviciile lui Cosmin Ciocoteală. Mai multe despre ce și-au propus noii jucători de la CSM, aflăm sâmbătă, de la 11.30, în cadrul emisiunii Săptămâna Sportivă. 

Trupa lui Ștefan Odoroabă se pregătește intens pentru ultimele etape din sezonul regulat al Ligii a 3 a. Alexăndrenii mai au de jucat cu Flacăra Horezu, Minerul Costești și Cozia Călimănești.

Pentru a ataca play-off-ul, CSM a transferat doi jucători, care s-au alăturat deja la antrenamentele echipei. Clubul alexăndrean a obținut semnătura lui Vlad Mocioacă, transferat de la Flacăra Horezu. Fundașul central a mai evoluat în carieră la Sportul Snagov, Viitorul Dăești și Rapid București.

A doua noutate pentru CSM în această iarnă este Radu Necșulescu, mijlocaș ofensiv ce a evoluat în prima parte a sezonului la divizonara secundă, CSM Slatina.

Radu Necșulescu a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Metalurgistul Cugir, Oțelul Galați și Hermannsdadt.

La capitolul plecări, Ștefan Odoroabă a renunțat la serviciile lui Cosmin Ciocoteală.

După 15 etape, CSM ocupă prima poziție în seria a 6 a a Ligii a treia. Alexăndrenii au adunat 31 de puncte. Principala urmăritoare, Sporting Roșiori de Vede are 29 de puncte. Podiumul este ocupat de ACS Flacăra Horezu.

Articole similare

Share