(VIDEO) RĂZBUNARE POLITICĂ SAU ”PEDEAPSĂ”? SECRETARUL COMUNEI GĂLĂTENI A FOST DAT AFARĂ DIN PROPRIUL BIROU

Este din nou scandal la Gălăteni. Primărița din localitate este acuzată de secterarul instituției că o discriminează și o hărțuiește. Aceasta din urmă spune că, odată întoarsă din concediu medical, nu a mai putut intra în birou și a fost mutată într-o sală de ședințe improprie, fără acces la documente și la internet. Primărița Iuliana Ivana ar fi plecat în concediu cu cheile de la birou și ar fi dat ordin angajaților să nu îi permită secretarei să intre. În lipsa primarului, administratorul public al comunei Gălăteni spune că decizia primăriței de a îi interzice secretarei accesul în birou are legătură cu faptul că cea din urmă nu și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu. Dar secretarul se apară și spune că, de fapt, la mijloc ar fi o răzbunare politică.

Liliana Micu, secretarul Primăriei din Gălăteni, a avut parte de o mare surpriză la început de an, când s-a întors la serviciu după concediu. Aceasta a revenit marți la birou, dar, spre surprinderea sa, a fost înștiințată că incinta este încuiată. De aceea, a fost relocată într-o sală de ședințe, izolată de restul birourilor din Primărie.

În absența doamnei primar, administratorul public al comunei Gălăteni, Alexandru Crișu, spune că doamna secretar a fost, de fapt, ”pedepsită” pentru că nu și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu. 

Pentru că prima explicație nu a stat în picioare, administratorul public a revenit asupra motivului pentru care secretarei i se interzice accesul în birou.

În plus, secretarul Liliana Micu, care a fost căsătorită cu fostul primar al comunei, spune că actuala primăriță a relocat-o de mai multe ori.

De aceea, femeia se simte hărțuită și discriminată. 

Administratorul public al comunei nu pare să fie, însă, impresionat de situația creată. 

Primarul Iuliana Ivana este, în acest moment, în concediu, așa că situația nu se va putea rezolva decât după revenirea acesteia. Administratorul public, Alexandru Crișu, a dat, însă, asigurări, că doamna secretar își va relua biroul săptămâna viitoare.

Articole similare

Share