(VIDEO) COALIȚIA PNL PSD EXISTĂ, DAR LIPSEȘTE CU DESĂVÂRȘIRE, ÎN TELEORMAN

Situația tensionată dintre PSD și PNL în Teleorman are efecte și la Prefectură, acolo unde colaborarea dintre prefectul liberal și cei doi subprefecți social democrați este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire. Haralambie Epure, reprezentantul Guvernului în teritoriu, a declinat invitația făcută în repetate rânduri de Antena 3 Alexandria de a veni în direct în studio pentru a discuta problemele din județ și activitatea instituției pe care o conduce.

Lipsa de comunicare și colaborare la vârful Prefecturii Teleorman a fost confirmată de Benone Rababoc, unul dintre cei doi subprefecții numiți social democrați. Potrivit spuselor sale, prefectul Haralambie Epure le atribuie sarcini suprefecților doar în anumite momente și condiții. Subprefectul crede că dacă echipa s-ar coagula, ar putea fi rezolvate multe din problemele județului.

Liderii PSD Teleorman le-au transmis celor doi subprefecți să își desfășoare activitatea constructiv, cu toată atitudinea ostilă sau ignorantă de care au parte de cele  mai multe ori.

Rababoc este nemulțumit de faptul că experiența sa de 24 de ani în administrație publică, ca și cea a celuilalt subprefect, Gigi Iancu,  care ani de zile a condus departamentul juridic al instituției, nu este valorificată la adevăratul potențial.

Articole similare

Share