(VIDEO) A ÎNCEPUT PERIOADA DE “MERCATO” ÎN “LIGA PRIMARILOR” DIN TELEORMAN

Liberalii se laudă la nivel național că au racolat 5 primari PSD în județul Teleorman. Declarația făcută la un post național de deputatul Cristina Trăilă a fost susținută și de liderul liberal din județ. PSD nu confirmă informația, ba dimpotrivă, surse social democrate spun că situația este exact invers. Concluzia este una singură: campania electorală a început în Teleorman cu doi ani înaintea alegerilor.

La mijloc de mandat și în timp ce se află într o coaliție la nivel national, liberalii din Teleorman au pus ochii pe cinci primari PSD. Informația a fost făcută publică de la centru, de deputatul PNL, Cristina Trăilă, la un post de televiziune național.

”E un exemplu la Teleorman, în care noi am căzut de acord într-o primă fază să fim cooperanţi şi există cinci astfel de primari PSD care intenţionează să vină la PNL, sperăm să fie constructivi cei din coaliţie”, a spus Cristina Trăilă la Profit News tv.

Contactat telefonic, lideul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a confirmat spusele colegei sale de partid și chiar a plusat, spunând că este vorba despre șapte edili care au trădat încă de la alegerile din 2020. Ca să nu și piardă mandatul, se vor înscrie în PNL în preajma alegerilor locale din 2024.

Eugen Pîrvulescu a mai afirmat că cei șapte primari social-democrați activează deja la liberali și participă la întrunirile organizației județene, ca și când ar fi membri în toată regula. În ce privește coaliția, la Teleorman nu funcționează aproape deloc, a mai decalarat președintele PNL

PSD Teleroman nu confirmă spusele senatorului PNL, iar surse social democrate spun că situația ar sta exact pe dos. Pesediștii susțin că sunt 7 primari liberali care vor schimba barca, iar la nivel national mai mulți parlamentari vor să iasă din grupul liberal și să se alăture formațiunii cu sediul central pe Kiseleff.

Articole similare

Share