(VIDEO) 80.000 DE SĂLI DE CLASĂ VOR FI DOTATE CU TABLE DIGITALE

Nu mai puțin de 80 000 de table interactive vor fi amenajate în sălile de clasă, în cel mai scurt timp, ne-a anunțat Cătălin Micu, subsecretar de stat la ministerul educației, invitat la emisiunea “Școala mea“. Și unitățile școlare din rural vor beneficia de astfel de instrumente moderne de studiu.

Ministerul educației pregătește dotări și amenajări importante pentru toate școlile din România. Cu toate că noul proiect de lege din educație a adus numeroase nemulțumiri din partea profesorilor, dar și a elevilor, ministerul este preocupat de găsirea în cel mai scurt timp a soluțiilor concrete de care școlile au nevoie. Având în vedere salariile neatractive pentru profesorii debutanți, ministerul și-a propus creșteri salariale pentru aceștia, dar și modernizarea școlilor, inclusiv în mediul rural.

Prin amenajările din infrastructura școlilor și dotările din sălile de clasă , ministerul urmărește  să acorde egalitate de șanse tuturor elevilor din România. Dacă noul proiect de lege ar lua o formă definitivă, ne asigură Cătălin Micu, am putea asista la pași concreți de derulare a acestor proiecte din partea ministerului.

Articole similare

Share