(VIDEO) PRIMĂRIA ALEXANDRIA ARE ÎN DERULARE 51 DE PROIECTE ÎN DIFERITE FAZE

Nu mai puțin de 51 de proiecte de modernizare și reabilitare derulează în acest moment Primăria Alexandria. Prezent în emisiunea LA SUBIECT, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, a declarat ca majorarea prețurilor la materialele de construcții și manoperă este impedimentul care a încetinit ritmul lucrărilor. În acest context, primarul a asigurat cetățenii ca autoritățile locale au făcut demersurile necesare pentru ca proiectele să fie finalizate cu succes.

Proiectele de modernizare derulate întâmpină și unele probleme. Cea mai mare este creșterea prețurilor la materialele de construcții și manoperă. Primarul municipiului Alexandria asigură cetățenii că se fac demersurile necesare pentru ca proiectele să fie finalizate cu succes.

Prezent în emisiunea LA Subiect, Victor Drăgușin le-a cerut scuze cetățenilor pentru deranjul creat în procesul de modernizare al municipiului Alexandria. Totodată, edilul a declarat că disconfortul va continua și în anii următori, până la finalizarea celor 51 de proiecte de modernizare aflate acum în diverse faze.

Printre proiectele de modernizare ale municipiului Alexandria se numără reabilitarea centrului pietonal, construirea unei autobaze, a unui nou parc, realizarea pistelor pentru bicicliști și a stațiilor de autobuz, dar și realizarea unui sistem video de monitorizare a traficului.

Articole similare

Share