(VIDEO) SORTIMENTE VARIATE DE STRUGURI ÎN TÂRGUL DIN ALEXANDRIA

Teleormănenii care vor să își achiziționeze struguri își pot alege sortimentul dorit, la prețul dorit, chiar la târgul de sezon organizat în Alexandria. Cei interesați pot merge în incinta târgului săptămânal din Alexandria, acolo unde comercianții de struguri își expun marfa. Prețurile au rămas la fel ca în anul trecut, deși producătorii spun că afacerea cu struguri nu mai rentează din cauza scumpirilor și a producției scăzute de anul acesta.

Producția de struguri de anul acesta este pe gustul teleormănenilor. Zeci de cumpărători din județul Teleorman au fost, astăzi, în târgul săptămânal din Alexandria, acolo unde comercianții au primit aprobare să-și expună și să își vândă marfa. Totuși, vânzătorii spun ca afacerea cu struguri nu mai rentează din cauza scumpirilor din ultima vreme.

Cumpărătorii se declară mulțumiți de gustul strugurilor dar și de prețul lor, mai ales că, în funcție de cantitatea dorită, acesta se poate negocia.

Majoritatea producătorilor de struguri provin din județul Vrancea și comercializează soiuri diferite, de la Riesling sau Fetească neagră până la Merlot. Un kilogram de struguri se vinde, în târgul săptămânal din Alexandria, cu un preț între 1,6 și 2 lei.

Articole similare

Share