(VIDEO) ÎNCEP LUCRĂRILE DE MODERNAZIRE PE DN 52 ALEXANDRIA – TURNU MĂGURELE

Încep lucrările de modernizare pe DN 52. Ministerul a emis autorizația de construcție pentru modernizarea șoselei care face legătura între Alexandria și portul de la Dunăre Turnu Măgurele. Miercuri, 31 septembrie, a fost semnat ordinul de începere al lucrărilor care se vor derula pe o perioadă de 18 luni. Modernizarea drumului urmează, astfel, să înceapă de săptămâna viitoare.

Miercuri a fost semnat ordinul de începere al lucrărilor de modernizare a drumului național 52, care leagă municipiile Alexandria și Turnu Măgurele. De miercurea viitoare, vor începe lucrările care se vor întinde pe o perioadă de un an și jumătate.

De asemenea, pe toată lungimea drumului, se vor construi podețe și se vor amenaja intrările în gospodăriile oamenilor. Însă pentru desfășurarea traficului în condiții normale, șoferii vor trebui să folosească o variantă ocolitoare.

Anterior, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunța că valoarea contractului de modernizare a drumului DN 52 este de 126 milioane de lei fără TVA. Vor fi modernizaţi aproximtiv 50 de km din cei 53,6 km ai şoselei.

Articole similare

Share