(VIDEO) VOINȚA SAELELE, NOUA CÂȘTIGĂTOARE A CUPEI TELEORMANUL

Cea de-a 49-a ediţie a Cupei Teleormanul la fotbal şi-a desemnat câştigătoarea. Voința Saelele este noua deținătoare a Cupei Teleormanul din acest an, după ce a câștigat cu scorul de 3-2 împotriva celor de la Astra Plosca, la capătul unui meci în care au avut mari emoții pe final. Podiumul ediției din acest an a Cupei Teleormanul este completat de Metalul Peretu după victoria cu 1-0, în fața formației Rapid Buzescu.

Cea de-a 49-a ediţie a Cupei Teleormanul la fotbal şi-a disputat ultimul meci din acest an. După fluierul final din acest an, locul I a revenit echipei din Saelele după ce a câștigat cu 3-2  împotriva celor de la Astra Plosca.

Voința Saelele și-a ușurat jocul încă din prima repriză cand tabela arăta 3-0. Jucătorii celor de la Astra Plosca au ieșit însă mai motivați de la vestiare și au reușit să înscrie două goluri. Pe final, Astra a fost foarte aproape de egalare. S-a terminat 3-2 pentru Voința Saelele care a câștigat astfel cea de-a 49-a ediție a Cupei Teleormanul.

În urma acestei victorii, Voința Saelele și-a trecut în palmares a 9 a Cupă a Teleormanului.

Campionii au fost sustinuți din tribune de zeci de fani.

Voința Saelele a fost foarte aproape de o performanță istorică. Până în finala competiției, echipa antrenată de Ion Enache nu primise niciun gol. Dacă nu ar fi încasat cele două goluri, echipa din Saelele ar fi intrat în istoria competiției ca fiind singura echipă care câștigă Cupa Teleormanul fără să primească gol.

In finala mică, Metalul Peretu a câștigat cu 1-0 impotriva celor de la Rapid Buzescu, și și-a adjudecat astfel ultima poziție a podiumului.

Cupa Teleormanul se organizează din 1973 și este cea mai longevivă competiție locală de fotbal din România.

Articole similare

Share