(VIDEO) CUPA “OLTUL” A ADUNAT LA START SUTE DE COPII DIN OPT LOCALITĂȚI

Sute de copii și-au dat întâlnire astăzi, pe stadionul comunei Saelele. Aici s-a desfășurat cea de-a opta ediție a cupei “Oltul”, competiție destinată atât elevilor din localitate cât și celor din satele învecinate. De la acest eveniment, organizat chiar de 1 Iunie-Ziua Internațională a Copilului, nici un participant nu a plecat fără premiu.

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită prin sport în comuna Saelele. Pe terenul de sport din localitate, sute de tineri și copii și-au dat întâlnire în cadrul ediției a 8-a a Cupei “Oltul”.

Pentru că la aceasta competiție iau parte și elevii din școlile comunelor învecinate localității, cadrele didactice angrenate în activitate susțin că Cupa Oltul este un bun prilej de socializare pentru elevi.

În mijlocul copiilor a fost prezent și președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, care a avut un mesaj pentru toți copiii din Teleorman.

La finalul competiției, după premierea fiecărui participant, toată lumea s-a prins într-o horă, un dans al tuturor generațiilor din Saelele.

Articole similare

Share