Dănuț Cristescu, un nou proiect legislativ

“Alături de colegul meu social-democrat, senatorul Claudiu Mureșan am depus un nou proiect legislativ care va ajuta persoanele cu handicap grav și accentuat, copii și adulți, să beneficieze de servicii de medicină dentară, servicii stomatologice și tratamentele dentare, suportate din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate.
Cu certitudine, dacă există o categorie de populație care are nevoie de suport și ajutor medical pe acest segment, persoanele cu handicap și familiile acestora ocupă primele locuri.
Știm cu toții că îngrijirea și tratamentul unei astfel de persoane înseamnă costuri cu terapii și tratamente specifice, alimentație specială, îngrijire și monitorizare, motiv pentru care considerăm absolut necesar ca aceste persoane să beneficieze de suport din partea statului, prin acordarea gratuită a facilităților propuse de legea noastră.
Am speranța că toți colegii mei parlamentari, senatori și deputați, vor susține această lege”, a scris senatorul Dănuț Cristescu pe o rețea de socializare.

Articole similare

Share