(VIDEO) CSM ALEXANDRIA A CÂȘTIGAT AL DOILEA AMICAL AL IERNII

CSM Alexandria a disputat un nou amical în pauza competițională pe care l-a câștigat fără emoții. Alexandrenii s-au impus cu 4-1 împotriva echipei secunde a celor de Voluntari. La CSM au debutat și trei juniori crescuți în propria pepinieră.

Formația lui Ștefan Odoroaba a disputat în acest weekend al treilea meci amical al iernii. Alexandrenii au început tare meciul împotriva echipei secunde din Voluntari. Florin Cioablă a înscris repede primul gol, în minutul 7, după care a reușit dubla, în minutul 29. Chiar înainte de pauză, Sabin Iakabfi a punctat pentru 3-1.

Scorul final a fost stabilit la puțin timp după startul reprizei secunde. Stancu a transformat o lovitură de pedeapsă și CSM a obținut astfel a două victorie în meciurile amicale din acest an.

În meciul de la Voluntari, la CSM Alexandria au debutat trei junior de la echipa Under 19. Nicolae Mohora, Rareș Lătărețu și Evelin Bănuță au bifat primul meci pentru echipa mare.

Următorul meci de pregătire pe care îl vor disputa alexandrenii va fi împotriva echipei secunde a Universității Craiova. Partida va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Conducerile celor două formații urmează să stabilească stadionul pe care vor disputa meciul, în funcție de condițiile meteorologice.

Articole similare

Share