(VIDEO) ȘEDINȚĂ MARATON CU FINAL ANUNȚAT, LA CONSILIUL JUDEȚEAN TELEORMAN

Trei ore s-au sfădit consilierii județeni pe marginea proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței de vineri. Cel mai important dintre ele, bugetul județului, a fost respins de liberali, care au un vot în plus față de social-democrați. De altfel, vicepreședintele liberal, Raluca Fedeleș, a anunțat că libealii nu vor da vot pozitiv, încă de la citirea proiectului de hotărâre.

Replica a venit din partea președintelui Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, carea a explicat că proiectele propuse de liberali, fie nu aveau sursă de finanțare indicată, fie nu puteau fi accesate finanțările de către Consiliul Județean.

Cele două secțiuni ale bugetului județului, respectiv, secțiunea de funcționare și cea de dezvoltare, au fost prezentate și votate separat. Pentru fiecare secțiune, votul liberalilor a fost negativ.
Singurele proiecte care au trecut fără probleme, au fost cele legate de desemnarea unor consilieri județeni în diverse comisii, cum ar fi grupurile de acțiune antibullying la centrele școlare de educație incluzivă. Candidații pentru funcțiile respective au fost propuși de formațiunile politice și au fost aleși prin vot secret.

Articole similare

Share