(VIDEO) ZIMNICENII BENEFICIAZĂ DE 10% REDUCERE LA PLATA INTEGRALĂ A TAXELOR ȘI IMPOZITELOR PE 2023

Zimnicenii mai au la dispoziție 2 luni de zile pentru a beneficia de reducerea de 10%, odată cu plata integrală a taxelor și impozitelor locale pentru anul 2023. Anunțul a fost făcut de primarul orașului Zimnicea, Petre Pârvu. Mai mult, acesta a mai declarat că persoanele care nu și-au ridicat ajutorul financiar pentru încălzirea locuinței, o pot face, în continuare, la casieria primăriei.

Potrivit primarului orașului Zimnicea, Petre Pârvu, cei care își vor plăti integral, până la 31 martie, taxele și impozitele locale pentru anul acesta, vor primi o bonificație de 10% din partea Consiliului Local. De asemenea, locuitorii din Zimnicea care beneficiază de ajutoare financiare pentru căldură, sunt așteptați să își ridice banii.

Primarul Petre Pârvu a dat asigurări și în ceea ce privește întocmirea cărților funciare ale terenurilor agricole, proces care se apropie cu pași repezi de final.

Mai mult, primarul orașului Zimnicea a mai declarat că a fost depusă, deja, și solicitarea cu privire la digitalizarea instituțiilor de învățământ, ceea ce reprezintă o prioritate pentru autoritățile locale.

Articole similare

Share