(VIDEO) OAMENII DAU ÎN GROPI CU MAȘINILE, PRIMĂRIA O DĂ DE GARD CU EXPLICAȚIILE

Gropile din comuna Ștorobăneasa au fost astupate peste noapte, după ce un localnic a postat marți pe facebook imagini cu mașini care au rămas blocate. Primărița din localitate este foarte supărată pe faptul că în presă a apărut informația că strada era asfaltată, însă nicio urmă de regret pentru cei care și-au rupt mașinile pe ulițele din localitate.

În imaginile surprinse de un locuitor din Ștororbăneasa se vede o mașină căzută în craterul apărut după ploaie, în timp ce alți șoferi se chinuie să nu pățească același lucru.Totul se întâmplă din cauza unor lucrări prost executate la rețeaua de canalizare. Revoltat de situația creată, localnicul a postat filmul pe facebook.

Doar după ce imaginile au fost preluate de publicațiile și televiziunile naționale, primăria a trimis mai mulți angajați ca să astupe gropile.

Problemele de acest gen nu sunt ceva nou în Ștorobăneasa. De altfel, strada care s-a surpat zilele trecute crează frecvent probleme localnicilor.

Lucrările de realizare a rețelei de canalizare durează încă din primăvara acestui an, spun localnicii, și nu par a se finaliza prea curând. Am încercat să aflăm când, exact, problemele oamenilor se vor rezolva chiar de la conducerea Primăriei Ștorobăneasa. L-am găsit la serviciu doar pe viceprimarul comunei, care nu a dorit să stea de vorbă cu noi, în mod oficial.

Contactată telefonic, primărița Ioana Magereanu, s-a arătat mai deranjată de faptul că imaginile cu craterele au apărut în spațiul public și nu pentru că oamenii își puteau distruge mașinile în gropi. Mai mult, doamna primar nu își mai aduce aminte de nicio groapă.

Mai mult, primărița Ioana Magereanu nu a știut să ne spună nici măcar când vor fi gata lucrările pe strada respectivă. Așa că oamenii din zonă nu mai pot face altceva decât să se roage să nu mai plouă în perioada următoare.

Articole similare

Share