(VIDEO) FOCURI ÎN ALEXANDRIA! UN JANDARM A AJUNS LA SPITAL DUPĂ UN SCANDAL ÎNTRE CLANURI

S-au tras focuri de armă seara trecută în Alexandria. Polițiștii și jandarmii au intervenit la un scandal între două familii de etnie rromă care aveau un conflict mai vechi, iar ieri totul a degenerat. În timpul intervenției un jandarm a fost rănit și a ajuns la spital. Unul dintre scandalagii a fost reținut de polițiști, în timp ce familia sa îi acuză pe oamenii legii că îi favorizează pe dușmanii lor.

Scandalul de seara trecută ar fi pornit de la o sumă de bani achitată pentru o locuință. Din cauza unor neînțelegeri, afacerea s-a transformat în război.

Când echipajul mixt format dintr-un polițist și un jandarm a ajuns în zonă, conflictul era început. Oamenii legii le-au cerut scandalagiilor să se liniștească și să se legitimeze. Furia s-a revărsat asupra polițistului care a fost bruscat, iar jandarmul a fost lovit puternic în față când a vrut să intervină. În acel moment polițistul a tras două focuri de avertisment în aer, asta deși printre scandalagii s-ar fi aflat și minori, așa cum spun rudele celor care au apelat numărul de urgență.

După ce a fost lovit, jandarmul a solicitat ajutor, iar la fața locului a sosit echipa mobilă de la jandarmerie și echipajul de acțiuni speciale al poliției.

IPJ Teleorman nu a confirmat, dar nici nu a infirmat dacă în scandalul de seara trecută, atunci când s-a folosit armamentul din dotare, în apropiere erau mai mulți minori.

Potrivit unor surse din interiorul anchetei, în această dimineață s-ar fi predat și persoana care era căutată de oamenii legi.

 

Articole similare

Share