(VIDEO) CSM ALEXANDRIA A ÎNVINS CU 2-1 PROGRESUL SPARTAC

Victorie importantă pentru CSM Alexandria în Cupa României. Alexăndrenii au câștigat cu 2-1, pe teren propriu, împotriva celor de la Progresul Spartac și s-au calificat în play-off-ul Cupei României. Golurile teleormănenilor au fost înscrise de Răzvan Dobrică și Mihai Stancu din penalty.

CSM Alexandria a produs prima surpriză din turul 3 al Cupei României. Progresul Spartac a început tare meciul și a deschis scorul încă din secunda 55, prin Nicolas Tong.

Imediat după golul bucureștenilor, CSM a forțat și a reușit să egaleze în minutul 22, prin golul marcat de Răzvan Dobrică. După pauză, cei care au ieșit mai motivați au fost tot alexăndrenii. La 4 minute de la începutul reprizei a doua, CSM a obținut o lovitură de la 11 metri care a fost transformată de Mihai Stancu. Până la fluierul final, tabela a rămas neschimbată. S-a terminat 2-1 pentru CSM.

Antrenorul alexăndrenilor s-a arătat mulțumit la finalul jocului.

Sabin Iakabfi, jucătorul celor de la CSM a mărturisit care a fost secretul acestei victorii.

Meciul împotriva celor de la Progresul Spartac a însemnat și debutul lui Florin Cioablă la CSM Alexandria, proaspăt transferat de la Viitorul Dăești.

În urma acestei victorii, CSM Alexandria s-a calificat în play-off-ul Cupei României și așteaptă să își afle adversara, vineri, când va avea loc tragerea la sorți. În turul următorul, vor evolua și echipele din Liga 1.

Articole similare

Share