SEDINȚĂ FULGER LA CONSILIUL JUDEȚEAN TELEORMAN. PSD ȘI PNL AU VOTAT TOATE PROIECTELE DE PE ORDINEA DE ZI

Consilierii județeni PNL și PSD au votat toate proiectele de pe ordinea de zi a ședinței de vineri. În circa un sfert de oră au fost adoptate toate cele 10 puncte de pe ordinea de zi, între care și contribuția sub formă de cotizație la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Teleormanul”. Proiectul cu pricina a mai fost pe ordinea de zi a ședințelor anterioare, dar a fost respins de fiecare dată de liberali. Ședința de vineri s-a desfășurat prin sistem video-conferință.

Printre cele mai importante decizii luate de consilierii județeni se află aprobarea documentațiilor tehnico-economice pentru realizarea unui pod pe DJ 653 peste râul Călmățui, în comuna Dracea și pentru reabilitarea DJ 601B care face legătura între Blejești și Cosmești, pe o lungime de 8,5 km. De asemenea, tot la capitolul investiții se înscrie și aprobarea documentațiilor pentru reabilitarea energetică a clădirii în care funcționează Serviciul Județean de Ambulanță Alexandria.

Prin vot unanim a fost aprobată organigrama și statul de funcții ale Spitalului de Pneomoftiziologie Roșiori de Vede, un alt proiect care s-a lovit, de-a lungul timpului, de comentarii și de voturi negative din partea grupului liberal.

La ședința de vineri a mai fost aprobat un alt proiect amânat de mai multe ori. Prin vot unanim, PNL și PSD au votat și pentru darea în administrare Serviciului de Deservire, Pază și Protocol a apartamentelor destinate cadrelor medicale care aleg să lucreze la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

Articole similare

Share