(VIDEO) LIBERALII CARE AU IEȘIT DIN LINIE, ÎN FAȚA “PLUTONULUI DE EXECUȚIE” JUDEȚEAN

Război în PNL Teleorman. Conducerea filialei a început evaluarea membrilor, iar în zilele următoare ar putea să cadă primele capete. Vicepreședintele C.J. Teleorman, Adrian Florescu se pare că ar fi în pericol să își piardă funcția. Surse apropiate PNL spun că acestuia i s-ar fi reproșat că nu a făcut mai mult pentru primăriile liberale din județ.  

Contactat telefonic, Adrian Florescu a confirmat informația, dar a ținut să precizeze că are încredere că forurile partidului vor face dreptate. Potrivit acestuia, decizia a fost deja discutată în Biroul Permanent Județean PNL și urmează hotărârea finală.

Adrian Florescu spune că liberalii nu vor risca să piardă majoritatea în Consiliul Județean.

Florin Titirișcă, liderul grupului de consilieri județeni liberali, spune că este vorba doar de o evaluare politică și că nu vor fi consecințe.

Este posibil ca vicepreședintele CJ Teleorman să nu fie singurul sancționat de partid. În colimatorul liberalilor sunt și alți membri, iar surse politice spun că la mijloc ar fi susținerea unor proiecte de hotărâri propuse de social-democrați în ultima perioadă.

Articole similare

Share