(VIDEO) SUTE DE SOLICITĂRI PENTRU ELIBERAREA PAȘAPOARTELOR, ÎN TELEORMAN

Tot mai mulți teleormăneni care lucrează în afara țării fac în această perioadă solicitări pentru eliberarea pașapoartelor. Astfel, în ultimele 2 zile, la nivelul Serviciului de Pașapoarte Teleorman s-a luat decizia ca programul de lucru să fie prelungit până la ora 20 și 30 de minute, în condițiile în care solicitările sunt cu sutele.

În această perioadă, zilnic cei de la Serviciul de Pașapoarte Teleorman, au peste 200 de solictări de eliberare a documentelor de călătorie venite, în mare parte, de la teleormănenii care lucrează în străinătate.

Pe lângă cei care lucrează în străinătate sunt și teleormăneni care își fac pașaport cu scopul de a călători. Chiar și așa, peste 80% dintre solicitări sunt venite din partea celor care au un loc de muncă în afara țării.

Pentru copiii sub 12 ani, un pașaport simplu electronic costă 234 de lei, în timp ce persoanele cu vârsta de peste 12 ani, vor plăti suma de 258 de lei. Pașaportul simplu temporar, valabil un an de zile, îi va costa pe teleormăneni 96 de lei.

Articole similare

Share