(VIDEO) ȘTEFAN ODOROABĂ, NOUL ANTRENOR AL CSM ALEXANDRIA

Echipa de fotbal CSM Alexandria și-a reluat antrenamentele pentru pregătirea noului sezon. Pe lângă noii fotbaliști care s-au alăturat echipei, echipa are și un alt antrenor. Pentru următoarea perioadă, pe banca tehnică a alexăndrenilor se va afla Ștefan Odoroabă, cel care recent a fost numit antrenor principal și care este optimist înainte de debutul în noul sezon din Liga 3.

Noul tehnician al CSM-ului a fost principal la CS Tunari până iarna trecută, apoi pentru acesta a urmat o experiență de câteva luni ca antrenor secund al unei echipe din Arabia Sadită. Ștefan Odoroabă vrea performanță la Alexandria și a început în focuri antrenamentele.

La capitolul achiziții, CSM s-a întărit cu doi jucători, Eduard Niță și Ionuț Teodorescu, ambii de la Unirea Bascov. De asemenea, conducerea clubului alexăndrean a reușit să îl transfere definitv pe unul dintre cei mai buni jucători ai clubului din ultimii trei ani, Sabin Iakabfi.

Pentru că vor să depășească performanțele din sezonul trecut, conducerea echipei a fixat deja meciurile amicale dinaintea începerii noii stagiuni. Prima partidă amicală va avea loc săptămâna viitoare, contra celor de la CSM Slatina. Până la debutul în noul sezon ce va avea loc pe 27 august, elevii lui Odoroabă vor avea în total 6 meciuri amicale.

Articole similare

Share