(VIDEO) VALI BADEA VA ÎNFIINȚA O BAZA SPORTIVĂ ȘI O ECHIPĂ DE SENIORI LA ALEXANDRIA

Proiect ambițios pentru fostul fotbalist, Vali Badea. După ce a declarat de mai multe ori că vrea să dea fotbalului înapoi tot ceea ce i-a oferit lui, Vali Badea este foarte aproape să deschidă și o bază sportiva ultra modernă, la Alexandria. Mai mult, fostul atacant se gândește să înființeze și o echipă de seniori, pe lângă academia pe care o deține și unde se antrenează nu mai puțin de 250 de mici talente. Vali Badea a vorbit și despre situația actuală a fotbalului românesc despre care crede că performanțele sunt departe de a fi atinse.

În prezent, la școala de fotbal a fostului atacant de la Steaua se numără peste 250 de copii, pregatiti de 11 antrenori. Cu toată străduința sa, Vali Badea nu poate spune care va fi viitorul fotbalului juvenil din Teleorman.

Până să ajungă la cel mai inalt nivel din fotbalul romanesc, Vali Badea a pornit de jos, sfat pe care îl are și pentru elevii sai. Fostul fotbalist nu se mulțumește insa cu această școala, așa că a demarat un proiect ambițios pentru o bază sportiva, pentru a oferi jucătorilor săi toate condițiile. De asemenea, Vali badea are în plan să își facă si o echipă de seniori.

Situatia actuala a fotbalului românesc nu este una bună, iar Vali Badea nu este nici el prea încrezător într-un un viitor strălucit.

Vali Badea a evoluat in cariera sa la echipe precum FC Vaslui, Jiul Petroşani, FCSB, pe vremea cand echipa se numea Steaua, Universitatea Craiova, Poli Iaşi, FC Braşov, Concordia Chiajna și Farul Constanţa. Fostul atacant a avut și câteva experiențe în străinătate, la Panserraikos și Al Ain. De asemenea, Vali Badea a dus-o pe FCSB în grupele Champions League, în 2006, după ce a reușit “o dublă” împotriva celor de la Standard Liege în ultimul meci din preliminarii.

Articole similare

Share